Transport persoane Suedia România

Sigla
Telefon fix
24/7

Telefon
Suna acum!
Skype

Telefon
Suna acum!
Mobil &
WhatsApp

Telefon
Suna acum!

Autocar Suedia România

Compania Latino Expres oferă transport persoane Suedia România. Cursele de autocar Suedia România vă transportă la destinație în cele mai bune condiții.
Transportul de persoane și serviciile de coletărie și curierat au un maxim profesionalism și siguranță deplină.

Transport persoane Suedia România presupune ca siguranța călătorilor să fie pe primul loc, de aceea compania Latino Expres folosește autocare de ultimă generație dotate cu sisteme de siguranță suplimentară. Standardele de siguranță îmbinate cu confortul călătoriei ne recomandă atât în transportul de persoane România-Suedia cât și România-Suedia.
Autocarele sunt dotate cu prize la 220V și internet prin WI-FI.

Transport persoane Suedia România

Poză

Efectuăm săptămânal 1 transport de persoane Suedia România (sâmbăta) cu traversare prin Danemarca, Germania, Cehia, Slovacia și Ungaria.

Autocarul Suedia România va circula pe traseul Stockholm, Södertälje, Norrköping, Linköping, Jönköping, Borås, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Malmö, Copenhaga, Rostock, Berlin, Dresda, Praga, Brno, Bratislava, Györ, Budapesta cu intrare în România la Arad.

Traseu Suedia

Curse autocar Suedia România cu stații la:

Pentru detalii legate de transport, sunați la numerele afișate în partea de sus a paginii sau la numărul +47.520.903.52.